Wie is 2Restore


2Restore textielrestauratie is in 2011 opgericht door Daphne Reijs.

Daphne Reijs behaalde in 2009 haar Master diploma tot Restauratie deskundige met als specialisatie textiel. Na het opdoen van twee jaar praktijkervaring tijdens verschillende projecten, heeft zij vervolgens het post initieel traject van de opleiding Conservering en restauratie van cultureel erfgoed in 2011 voltooid. Hiermee werd zij de eerste Universitair opgeleid Textielrestaurator van Nederland.
Tijdens de post initiële fase deed zij bijvoorbeeld opdrachten voor de Archeologische dienst van Delft, De oud Katholieke Kerk te Alphen aan den Rijn, het Amsterdam Museum en ICAT Textielrestauratie. Sinds de oprichting van haar bedrijf heeft Daphne voor veel verschillende musea, overheidsinstellingen en particulieren gewerkt. Voor een overzicht van de uitgevoerde opdrachten kunt u kijken bij de pagina met opdrachtgevers.

 

Omdat Daphne graag samenwerkt met andere collega’s zodat zij kennis en kunde kunnen uitwisselen én omdat sommige opdrachten te groot zijn om alleen uit te kunnen voeren, wordt de hulp van verschillende collega’s vaak ingeroepen.